Szafi Free EXPRESS-meelmix voor het bakken van deeg 1000 g

7,59

Excl. BTW: €6,96

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Szafi Free
Levertijd:
3-4 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Szafi Free EXPRESS-meelmix voor het bakken van deeg 1000 g
 

Glutenvrije, melkvrije, ei-vrije, soja-vrije, gistvrije, ongezoete, zoete en zoute "noedels" kunnen in een mum van tijd met het bloemmengsel worden gemaakt.

Het is rijk aan voedingsvezels, dus het kan een waardige grondstof zijn voor een uitgebalanceerd dieet.

Gemiddelde voedingswaarde: 100 g bloemmix

  • Energie: 1398 kJ / 331 kcal
  • Vet 1,9 g
  •  - waarvan verzadigde vetzuren 0,5 g
  • Koolhydraten 65,2 g
  •  - waarvan suikers 2,1 g
  • vezel 13,8 g
  • eiwit 6.5 g
  • zout 0,03 g

Bevat geen toegevoegde suiker. Bevat van nature voorkomende suikers.

Ingrediënten: Glutenmeel (Millet meel, aardappelmeel zoet), tapioca zetmeel, vezels (útifűmaghéjliszt, bamboevezel), vulstof (natriumbicarbonaat), zuurteregelaar (citroenzuur).

Het product kan sesamzaad, mosterdzaad, selderij, noten, sulfieten bevatten!

Suggestie voor gebruik:

Cacao slak

Ingrediënten (10 items, 440 gram):

150 g Szafi Free Express Flour Mix
70 g Szafi-Reform erythritol (of poedersuiker)
0,5 g zout
10g vers geraspte biologische citroenschil
10 g van cider azijn (of vers citroensap)
140 g water
+ 5 g Szafi Free Express-meelmix voor kneden
 

Vulling:

35 g Szafi vetarm cacaopoeder
50 g Szafi Reform erythritol
60 g water
 

Smering:

20 g suiker bevattende vloeistof toegevoegd abrikozenconfituur (indien verdun het moeilijk om een ​​beetje water jam en zoetstof worden toegevoegd ook toegevoegd)
Aan het einde van de klap:

ong. 1 gram olie
 

Voorbereiding:

Kneed het deeg en laat het 5 minuten rusten, maak de room klaar.

Zeer zacht, bijna vloeibaar deeg zou moeten krijgen, maar meer bloem niet toe te voegen, zal het worden gevormd na de rest!

gekneed floured oppervlak en het deeg in een rechthoekige vorm wordt uitgespreid op de dichte cacaoroom vervolgens vanaf de smalle zijde gewikkeld.

Snijd tot 10 stukken, garneer vervolgens met vloeibare abrikozenjam.

Een voorverwarmde 160 graden oven bakken boven-onder regeling 20-23 minuten (oven-afhankelijk) en dan spuit olajsprayvel en bak nog 2 minuten.

Laat het afkoelen op een rooster en serveer het dan.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder