Szafi Free 'Hongaarse Langos' meel

6,99

Excl. BTW: €6,41

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Model:
hongaarse-langos-pastemeel
Levertijd:
3-4 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Szafi Free “Langos”- Scone Meelmix 1000 gr

Met de Szafi Free Langos-scone mix kan eenvoudig zelfgemaakt in thuis, glutenvrij hongaarse langos, dat is
zuivel-vrij, ei-vrij, zonder soja, maïs-free, gist-vrij ook. 

De Szafi Free producten zijn gemaakt uitsluitend veganistisch ingrediënten en recepten is veganisten ook. 

Gemiddelde voedingswaarde:             100 g Meelmengsel        1 stuk (116g) Klaar gebakken *

  • Energie:                                               1422 kJ (336 kcal)                 1208 kJ (287 kcal)
  • Vet:                                                       1,7g                                        0,4g
  • - waarvan verzadigde vetzuren:           6,7g                                        0,3g
  • Koolhydraat:                                         67,1g                                      1,3g
  • - waarvan suikers:                                45,7g                                      1,1g
  • vezel:                                                    10,2 g                                     7,2 g
  • Eiwit:                                                      7,9 g                                      5,6 g
  • Zout:                                                      1,80 g                                    1,26 g

* Op basis van de voorgestelde gebruik van de voorgeschreven recepttour, gebakken in kokosolie, zonder extra.

Het bevat geen toegevoegde suiker.

Het bevat van nature voorkomende suikers. 

Ingrediënten: glutenvrije meelmix (boekweit Gierstmeel meel), tapioca zetmeel, vezels (bamboevezel meel,
útifűmaghéjliszt), vulstof (natriumbicarbonaat), zout, zuur regulerend agens (citroenzuur)

Het product kan sesamzaad, mosterdzaad, selderij, noten, sulfieten bevatten!
 

Suggesties voor gebruik:
Langos(deeg) recept (voor 2 porties)
140 g Saffloervrij langos(deeg) mengsel; 20 g versgeperst citroensap, 100 g lauw water; kokosolie voor vormen
en bakken 
 

Voorbereiding:

  • Doe de kokosolie in pan een heet te maken.
  • Meng de ingrediënten en laat ze 10 minuten rusten.
  • Het deeg is zacht, maar het is gemakkelijk te gebruiken na het instellen.
  • Kneed de deeg op snijplank en verdeel in twee delen.
  • Smeer je hand met olie en maak 16 cm ronddeeg.
  • Laten we 4-5 minuten per kant bakken in hete kokosolie (afhankelijk van de kookplaat, nog minder).
  • Daarna zetten we het op papier en vegen we de olie af. 

Serveer met smaak en voeding (bijv. Met plantaardig zure roomvervanger en kaasvervanger).

Opmerkingen:- Afhankelijk van de olie kan de baktijd anders zijn, dus wees voorzichtig en verbrand niet bij het
eerste bakken.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder