Dia-Wellness 3in1 ijspoeder Chocoladesmaak

3,99

Excl. BTW: €3,66

Model:
Chocolade-ijspoeder
Levertijd:
3-4 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Dia-Wellness 3in1 ijspoeder Chocoladesmaak

Kan worden gemaakt zonder ijsmachines voor ijsjes, schaken, parfait. Verlaagd koolhydraatgehalte.

Eenvoudig, snel recept.
Het enige dat u hoeft te doen, is melk toevoegen.
1 zakje = 24 schepjes


Het consumeren van voedsel dat erythritol, xylitol en maltitol bevat in plaats van suiker veroorzaakt een kleinere stijging van de bloedsuikerspiegel na consumptie dan voedsel dat suiker bevat. Let op een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

INGREDIËNTEN:
plantaardig vetpoeder (glucose, plantaardig vet en volledig gehard plantaardig vet (palm), emulgator: E 471, E 472 a, melkeiwit, stabilisator: E 430 ii), zoetstof: erythiet, xylitol, maltitol, steviolglycosiden, vet cacaopoeder 12%, emulgator: E 473, verdikkingsmiddel: gemodificeerd aardappelzetmeel, johannesbroodpitmeel, gewichtstoename. polydextrose, vette melkpoeder, weipoeder, gelatine, aroma's

Allergeen: melk

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g product:
  • energie: 1777 kj / 428 kcal,
  • vet: 29,8 g,
  •  - waarvan verzadigde vetzuren: 16,8 g,
  • koolhydraten: 59,4 g *,
  •  - waarvan suikers: 8,2 g,
  • polyolen: 37, 9 g ,
  • vezels: 4,4 g,
  • eiwit: 3,3 g,
  • zout: 0,07 g
  • * 16,1 g niet-opneembare ch
Het consumeren van voedsel dat erythritol, xylitol en maltitol bevat in plaats van suiker veroorzaakt een kleinere stijging van de bloedsuikerspiegel na consumptie dan het eten van voedsel dat suiker bevat.
Het kan ook zonder ijsmachine worden gemaakt, met een verlaagd koolhydraatgehalte voor ijs, parfait en shakes.
Het product is gemaakt in een plant die ook melkpoeder, eieren, gluten, hazelnoten, pinda's, amandelen en sesamzaadjes verwerkt, waardoor kruisbesmetting kan optreden.


TE GEBRUIK:
Ingrediënten: 70 g roomijs + 2 dl melk.
Giet de melk in een kom en voeg dan het ijspoeder toe.
Klop eerst met een handmixer op lagere en daarna hogere snelheden tot een romige textuur is bereikt.
De massa wordt vervolgens toegevoegd aan glazen en vervolgens ingevroren in een vriezer.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder