Szafi Reform Chocoladepuddingpoeder Glutenvrij!

1,99

Excl. BTW: €1,83

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
chocoladepuddingpoeder glutenvrij
Levertijd:
3-4 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Szafi Reform chocoladepuddingpoeder met zoetstof 70 g

-65% caloriearm glutenvrij puddingpoeder, dat GEEN melk, eieren, soja, maïs, conserveringsmiddelen, kunstmatige kleurstoffen, smaakversterkers en toegevoegde suiker bevat!

Ingrediënten: Zoetstof (erythrite), magere cacaopoeder, verdikkingsmiddel (konjac-gom), tapiocazetmeel.

Gemiddelde voedingswaarde:       

                        100g puddingpoeder          1 dosis klaar pudding(180g)

  • Energie: 404kJ (97kcal)                     245kJ (59kcal)
  • Vet 2,6g                                                3,1g
  • waarvan verzadigde vetten 1,6g          0,8g
  • Koolhydraat 71,8g                                40,3g
  • waarvan suiker 0,2g                             0,3g
  • waarvan polyolen 64,8g                       37,7g
  • Vezel 11,2g                                          4,7g
  • Eiwit 5,7g                                             2,8g
  • Zout 0,6g                                             0,5g

De puddingpoeder uit de energiegehalte van 100 g  komt 92 kJ / 22 kcal  energie voedingsvezels.

* Op basis van de formule in het gebruiksvoorstel wordt Alpro gezoet met amandelen en 15 g met toegevoegd erythritol.

Van het 100 g koolhydraatgehalte van poedervormige basis, 64,8 gram erythritol. Deze polyol heeft een caloriegehalte van nul en een absorbeerbaar koolhydraatgehalte.

37,7 gram erythritol uit koolhydraatgehalte van een voltooide pudding (185 g). Deze polyol heeft een caloriegehalte van nul en een absorbeerbaar koolhydraatgehalte.

Het bevat geen toegevoegde suiker. Het bevat van nature voorkomende suikers.

Het product kan sesamzaad, mosterdzaad, selderij, noten, sulfieten bevatten.

Suggesties voor gebruik:

Pudding recept:

· 35 g Szafi Chocoladepuddingpoeder hervormen

· 2 dl plantaardige melkvervanger (bijv. Alpro unsweeted amandelen)

· Ca. 10 tot 15 g suiker geschikt voor kristallijn zoetmiddel (kan naar smaak variëren)

Voorbereiding:

Voeg de koude plantaardige melkvervanger en zoetstof toe aan het puddingpoeder, en kook tot continue verdikking totdat het dik wordt.

Koud, warm, beide prima. (Constant verder verdikt)

Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben!

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder